LYSDRAP collectie - Lysdrap
497
page-template-default,page,page-id-497,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Dekbedovertrekken met borduring

Op zoek naar een dekbedovertrek dat er aantrekkelijk uitziet? Bij Lysdrap bieden we niet minder dan 17 finishes én 50 kleuren aan bij onze dekbedovertrekken met borduurwerk. Deze zijn allemaal afgewerkt in Egyptisch katoen, satijn, luxe-perkaal of 100% linnen. Vertel ons wat u nodig hebt en samen zoeken én vinden we jouw dekbedovertrek!

Bedlinnen met een subtiel jacquard design

Lysdrap staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, het bedlinnen in deze collectie straalt dit als geen ander uit.

Subtiel jacquard design, uiterst fijne satijn in klassieke kleuren…. voor wie kwaliteit, perfectie en elegantie weet te appreciëren.

Multikleuren

in deze collectie leggen we de nadruk op kleuren, kleuren die hun oorsprong vinden in reizen rond de wereld….. diep rode uit de indiaanse dorpen, klassieke kleuren terug te vinden in romaanse gebouwen of de frisse kleuren uit scandinavië.

Trendcollectie

Hedendaagse trends vormen de basis van deze collectie. Eigen, exclusieve ontwerpen worden geprint op satijn dat identiek is aan het satijn dat gebruikt wordt bij de FINISHES en de MULTIKLEUREN.