Assortiment - Lysdrap
237
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-237,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
initial image

Lysdrap

Kwaliteit: dat is waar de merknaam Lysdrap al vele decennia lang voor staat. Onze collecties bedlinnen worden bijna uitsluitend uit Egyptisch katoen gemaakt en het ontwerp en de creatie gebeuren enkel in ons eigen, sinds kort gloednieuwe atelier in Deerlijk. Dankzij onze 80 jaar ervaring bieden wij u luxueus slaapcomfort en een perfecte service. Op zoek naar een extra dimensie bij het slapen? Dan is Lysdrap bedlinnen het ideale antwoord op uw vraag.

 

Klik door op ons logo links en ontdek ons assortiment.

Purity

Purity leunt heel nauw aan bij Lysdrap. Hét grootste verschil tussen beide is dat Purity de range vormt waarin “What you see is what you get” het motto is. Wat we daarmee bedoelen? Purity doet geen toegevingen op het vlak van kwaliteit, maar biedt een iets beperkter aantal kleuren aan, en dat in een aantal standaard afmetingen. Purity bestaat uit drie kwaliteiten: satijn, luxe-perkaal en het strijkarme luxe-perkaal easy white.

 

Klik rechts en bekijk de Purity-range.

initial image
initial image

Hugsland

Hugsland bestaat uit bedlinnen en donsovertrekken waar de allerkleinsten onder ons letterlijk van en in wegdromen. De collectie vertelt een verhaal van flanel en katoen, dat de allerkleinsten onder ons geweldig vinden. Zeg nu zelf: welke jonge zegt nee tegen het gezelschap van een gewiekste vos, een guitig konijn of een stoere beer bij het slapengaan?

 

Klik links en droom mee.