B2B - Lysdrap
574
page-template-default,page,page-id-574,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Lysdrap is actief op de particuliere markt, maar situeert zijn toekomstige groei vooral in een business to business-omgeving. Zo heeft Lysdrap als bedrijf in de gloednieuwe vestiging alle wapens in handen om tegemoet te komen aan de meest veeleisende vragen van de projectmarkt. Het werkt hard aan het uitwerken van samenwerkingen met andere bedrijven, waarbij het door het inschakelen van de eigen ontwerp- en productieafdeling de klant laat schitteren bij het lanceren van diens creaties. Uiteraard ook (ver) buiten de eigen landsgrenzen!

 

Op de b2b-markt dringt de naam Lysdrap steeds verder door, zeker als we het hebben over de wereld van de hospitality. Vooral in het hoge segment stellen hotels, bed and breakfasts, residenties,… ons bed-, bad- en tafellinnen zeer op prijs. Voor veeleisende klanten kunnen we dan ook tal van troeven op tafel gooien: 100% werken op maat, de mogelijkheid om zelfs heel kleine hoeveelheden te leveren en niet te vergeten een serviceniveau dat flink wat verder doorgetrokken wordt dan elders.