Home - Lysdrap
4
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Onze Visie

Creativity ∴ Quality ∴ Flexibility ∴ Personal approach ∴ Luxury

Een product voor dagelijks gebruik creëren vormt een uitdaging. Een hoge kwaliteit van de stof en de afwerking ervan zijn onze standaard en flexibiliteit spreekt gewoon vanzelf. Het gaat om uniek bedlinnen voor unieke mensen. Bedlinnen dat, met andere woorden, een persoonlijke aanpak nodig heeft. Een stof van hoge kwaliteit staat voor luxe, maar ook een afwerking van hoge kwaliteit is luxe. Kortom: hoge kwaliteit is onze standaard… en dat is luxe voor u. Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit, een persoonlijke aanpak, luxe,… krijg je enkel voor elkaar als je werk je passie is… zoals bij ons!

Made in Belgium

Dewerchin&Caems is met het merk Lysdrap® een 100% Belgisch bedrijf.

Sinds 1933 worden de Lysdrap collecties, die hoofdzakelijk uit Egyptisch Katoen gemaakt worden,  uitsluitend in eigen atelier in Deerlijk bij Kortrijk gemaakt, hierdoor bieden wij U de beste kwaliteit en service.

Het “Made in Belgium” label dragen wij met fierheid maar vraagt ook een grote verantwoordelijkheid.

Geschiedenis

Daniël Dewerchin nam een grote stap bij het oprichten van een bedrijf dat gespecialiseerd is in modieus bedlinnen. Niemand kon voorspellen hoe het bedrijf zou evolueren. Vandaag is het duidelijk dat perfectie in zijn ruimste vorm de rode draad doorheen de geschiedenis van het bedrijf is.

Kwaliteit vraagt naar een naam, en zo ontstond het merk Lysdrap®. In het begin werd het merk enkel verdeeld in België. Ondertussen wordt Lysdrap® verspreid over Europa.

Door de jaren heen werd de Lysdrap® kwaliteit gekenmerkt door de hoog kwalitatieve stoffen, eigentijdse designs en perfecte afwerkingen, dit alles door eigen ontwikkeling van technieken en processen.

De familie Dewerchin verkocht het bedrijf In de zomer van 2007, sindsdien kreeg het bedrijf de naam Dewerchin&Caems.

 

Vandaag wordt het bedrijf geleid door Caroline Filieux en Peter Caems.

 

Caroline en Peter dragen de waarden van het bedrijf, vakmanschap, service en kwaliteit, hoog in het vaandel. Alle Lysdrap® collecties worden in eigen atelier geproduceerd door een groep van gespecialiseerde medewerkers met als streefdoel de wensen van de kritische klant te vervullen.

Dewerchin & Caems heeft de ambitie tot internationale groei. Het wordt erkend als een van de meest beste bedlinnenproducenten uit Europa. Dit kunnen we niet bereiken door mee te doen aan massaproductie maar door het uitbrengen van eigentijdse collecties, gebruik van kwalitatieve stoffen en een perfecte afwerking.

Het doel is om alle liefhebbers van hoogwaardig bedlinnen uiterst tevreden te stellen. Dit over de hele wereld.